<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:wfw="http://wellformedweb.org/CommentAPI/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
	xmlns:slash="http://purl.org/rss/1.0/modules/slash/"
	>

<channel>
	<title>MarkoKaartinen.net &#187; huijausviesti</title>
	<atom:link href="http://www.markokaartinen.net/tag/huijausviesti/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://www.markokaartinen.net</link>
	<description>Sivusto henkilöstä, yrittäjästä, ammattilaisesta, nörtistä, vempaimista ja kaikesta muusta!</description>
	<lastBuildDate>Tue, 07 Feb 2012 14:57:56 +0000</lastBuildDate>
	<language>en</language>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
	<generator>http://wordpress.org/?v=3.3.1</generator>
		<item>
		<title>Huijausviesti joka vaikuttaa todelta</title>
		<link>http://www.markokaartinen.net/huijausviesti-joka-vaikuttaa-todelta/?utm_source=rss&#038;utm_medium=rss&#038;utm_campaign=huijausviesti-joka-vaikuttaa-todelta</link>
		<comments>http://www.markokaartinen.net/huijausviesti-joka-vaikuttaa-todelta/#comments</comments>
		<pubDate>Fri, 05 Jun 2009 06:43:15 +0000</pubDate>
		<dc:creator>Marko Kaartinen</dc:creator>
				<category><![CDATA[Blogi]]></category>
		<category><![CDATA[huijaus]]></category>
		<category><![CDATA[huijausviesti]]></category>
		<category><![CDATA[spämmi]]></category>
		<category><![CDATA[varoitus]]></category>

		<guid isPermaLink="false">http://www.markokaartinen.net/?p=543</guid>
		<description><![CDATA[Näin aamusta aloin katsomaan sähköpostiani ja kas kummaa oli tullut oikealta vaikuttava viesti joka on seuraavanlainen: Hei, Nimeni on Anniina Saarela ja kirjoitan sinulle koska ylläpidän useampaa pelikotisivua. Tällä hetkellä yritän panostaa sivujen mainontaan, ja etsin siksi laadukkaita kotisivuja linkinvaihtoyhteistyötä varten, kuten esimerkiksi http://markokaartinen.net Kotisivusi on juuri sellainen sivu, jonka kanssa haluaisin vaihtaa linkkejä, ja [...]]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<p>Näin aamusta aloin katsomaan sähköpostiani ja kas kummaa oli tullut oikealta vaikuttava viesti joka on seuraavanlainen:</p>
<blockquote><p>Hei,</p>
<p><br class="spacer_" /></p>
<p>Nimeni on Anniina Saarela ja kirjoitan sinulle koska ylläpidän useampaa pelikotisivua. Tällä hetkellä yritän panostaa sivujen<br />
 mainontaan, ja etsin siksi laadukkaita kotisivuja linkinvaihtoyhteistyötä varten, kuten esimerkiksi http://markokaartinen.net<br />
 Kotisivusi on juuri sellainen sivu, jonka kanssa haluaisin vaihtaa linkkejä, ja sen vuoksi otankin sinuun yhteyttä.</p>
<p><br class="spacer_" /></p>
<p>Tähän tarjoukseen ei liity mitään maksuja.</p>
<p><br class="spacer_" /></p>
<p>Jos haluat lisätietoja kerron mielelläni lisää siitä, miten voisimme markkinoida kotisivujamme.</p>
<p><br class="spacer_" /></p>
<p>Parhain terveisin,<br />
 Anniina Saarela</p>
</blockquote>
<p>Ensilukemalla kyseinen viesti kuulosti mielenkiintoiselta, mutta kun aloin tutkimaan sitä mistä pelikotisivusta on kyse niin epäilys heräsi.</p>
<p>Nimittäin ko. sivulla ei ollut ensimmäistäkään peliä vaan lähinnä linkkejä muualle ulkomaisille uhkapelisivustoille.</p>
<p>Ja toisekseen googlailtuani hetken huomasin myös, että muut ovat saaneet samanlaista viestiä ja osa mennyt ilmeisesti halpaan. Tällähän koitetaan vain saada linkkejä tuonne pelisivulle jonka kautta kävijät ulkomaiselle uhkapelisivustolle.</p>
<p>Joten muut www-ylläpitäjät varokaas hieman jos tulee tämänkaltainen viesti. Itse en aio vastata ko. viestiin!</p>
]]></content:encoded>
			<wfw:commentRss>http://www.markokaartinen.net/huijausviesti-joka-vaikuttaa-todelta/feed/</wfw:commentRss>
		<slash:comments>1</slash:comments>
		</item>
	</channel>
</rss>

